onsdag, december 24

God Jul!!

Hallå! OCH GOD JUL!!(det har till och med snöat dagen till ära!).

Öppnar nu en ny blogg då min gamla inte funkar!! Kommer inte åt att lägga in nya inlägg och har tröttnat på att försöka!!

Härom dagen var jag uppe och hälsade på hästen jag skall ta handom 2ggr i veckan "Moa" hon är en nordsvensk "brukstypen" hon är brun med några vita strån i pannan :) mycke man och svans vääldigt snäll det skall bli himla kul att komma igång.

Skall upp till henne i morgon och hoppas på att jag kan ta en del kort på henne det var för mörkt härom dagen!

I går var jag nere hos Lisbeth & Thore Jalle var med det tyckte han inte var så roligt först då för han blir såå åksjuk dreglar och deglar men denna gången kräktes han inte.

Han fick leka med sin bror Freke och det gick jätte bra Henna fick vara med en stund oxå men Jalle blir så på de äldre flickorna så de blir lite irriterade på honom :).

Ja nu skall jag kasta mig i duschen innan vi skall ner till mor & far och äta julmat!! Återkommer lite senare ha det gott nu// LejonTazz
Jaha nu är julmiddagen avklarad Tobbe har tittat på Kalle & hans vänner (det måste han se annars é det inte jul för honom). Hundarna har fått sin julmiddag + märgben så de är nöjda för tillfället!
Själv är jag helt slut det tar på krafterna med jul :)
Lägger in ett kort som jag tog på Jalle i går det blev inte så bra men de får duga :)
Över och ut! Vi hörs AnneLie