torsdag, april 29

Lite ditt & Datt


Hej & hå
I söndag's var jag med L & T på utställning vi hade bara med Trazdockan Jamse :)) han é en schapendoes gick välan inte så dår jätte bra men det var ju första gången som han var helt ensam ingen från hans hundflock var med så han tyckte nog att det var jätte konstigt... Han ville inte visa sig ordentligt.
Efter att vi ställt Jamse så gick vi över till leonberger ringen det är alltid så kul att få se fina lejon och denna gången kunde man ju titta ordentligt för man ställde ju ingen :))

Många fina lejon finns det :)
Själv skall jag hämta hem Jalle ett tag för Bossi har börjat löpa :) Jag har inte träffat honom på 4-månader nu så det skall bli jätte kul!! På söndag bär det i väg så fort jag har fått sova ett par timmar för naturligt vis så jobbar jag ju alltid när det är något :)

Kommer lägga ut lite kort på honom så fort han är här hemma så får ni se honom oxå.
Ja man saknar de "små" liven när de är borta men jag vet att Jalle behövde komma mer i "familj" för att utvecklas ordentligt och då kan jag inte tänka mig en bättre familj än familjen Thim :)
Det skall bkli intressant och se hur MonsterMannen tar emot honom de var ju inte de såtaste vänner när han flyttade (kan ju inte slänga ihop dem direkt men man kan ju alltid åka upp till gropen och släppa dem).
Ja ja skriver mer i helgen!!
Över & Ut AnneLie & C/o