onsdag, november 4

November brrr avskyr denna månaden


Hej
Nu är vi inne i den månaden som jag verkligen avskyr :( mörkt när jag vaknar mörkt när jag åker till jobbet... Alltid möööörkt. Det som är glädjande detta året är att vi väntar valpar :) Ser så mycket fram emot detta så ni anar inte!
Min lilla MonsterMan skall bli pappa!! Och mamman är inte vem som helst heller jag bara avgudar våran's Henna Penna.
Hon är jätte stor kring magen nu det är ju inte så långt kvar, innan de kommer men mycket kan hända på vägen vi hoppas på det bästa!
Jag kommer ha 3-veckors semester och det skall bli skönt även om man sitter i valplådan ::) Bara det är ljuvligt för sinnet. Jag har ju inte haft någon semester i sommar så detta blir första riktigt låånga ledigheten på hela året. Skööönt.
Tittar ut genom fönstret här och ser att det singlar lite snö sambon jublar och jag muttrar. Vintern är ju inte min favo årstid direkt men det är klart får jag välja mellan regn och rusk så tar jag hellre snö, hundarna älskar ju det :)
I dag fick Monster sin spruta (inte för svininfluensan utan mot kennel hosta). Monster låter ju lite som en gris när han pratar så det kanske va han som drog in den hit :)
Nä nu skall jag inte tråka ut er något mer utan hej hej skall snart åka till jobbet!
Över & Ut AnneLie & Co