lördag, juni 6


























































Här kommer lite kort från dagen i dag Det är Bossi på de flesta korten ett kort är på the Boy's som kikar efter Bossi tycker att hon har utvecklats bra sänder ett jätte tack till familjen Thim att de tog sig tid att komma hit och visa upp henne och att de tar hand om henne så bra!
Över & Ut för i dag!!! AnneLie & Co







Svenska Nationaldagen 6/6-09


Fenja
Hej på er!

Vill passa på att önska er en riktigt trevlig Nationaldag!! Jag har haft ett väldigt uppehåll från bloggning det beror på att jag inte har haft tillgång till dator här hemma blev något strul med bredbandet när vi gjorde en förlängning...

Men nu funkar det :))

Här hemma har det inte hänt så mycket allt går sin gilla gång Rhea har helt smält in i flocken nu så där är det inga problem, jag har en familj som har varit här och hälsat på henne och de tyckte om henne.

De kommer och hälsar på i morgon igen så vi håller tummarna för att de tycker om varandra så mycket så att det kan bli de rätta för Rhea :))

Jag får även besök från familjen Thim i dag de har en foder tik från mig "Bossi"det skall bli jätte kul att träffa dem!

Jag har lite dåligt samvete för det var de som kom hit förra gången med jag får ta mig i hampan och åka och hälsa på jag med men allt skall funka här hemma oxå så det är väl det som gör att man inte tar sig för något.


I går var jag och Tobias nere i sjötorp och hälsade på Wilda och barnen mår bra de är så små så vi kikade bara in på dem men de är underbart söta de små liven :))

Nu slutar jag kan hända att jag skriver något senare i kväll och talar om hur Bossi har utvecklat sig :)) Över & ut AnneLie & Co