lördag, mars 14

Lördag 14 Mars

Amber
Hej Svejs!!
Nu har det snart gått 1 vecka sedan vi opererade Nikki, hon är vid gott mod piggare än vad jag vill att hon skall vara. Jag vill ju att hon ska ta det lite lugnt då blödnings risken är ganska stor (inte nu kanske men det har ju varit Nikki bryr sig inte om det :) tycker bara att matte är larvig och tråkig).
Det ända jag märker på henne är att hon har ingen direkt matlust (OCH DET ÄR KONSTIGT NÄR DET GÄLLER NIKKI HON ÄR HUNGRAN ALLTID HUNGRIG).
Det ser nästan ut som om maten växer i munnen på henne, men hon ser inte direkt undernärd ut så jag tror hon överlever :)

Jag måste bara tacka AnnaKarin med familj som varit iväg och röntgat Boogie och resultatet var ju lysande! Hon är ett A-barn :) och har även nollade armbågar!

Det är kul! Jag har på min hemsida uppmanat mina andra valpköpare att göra det samma på de valpar som har uppnått åldern 18-månader men det skadar inte att göra det igen!

Sen har jag fått lite tråkigare nyheter inte så mycket för min del men för familjen Birkensköld de har två tikar från mig + en ridgeback som de måste omplacera då de drabbats av kraftig allergi

Så om ni vet någon som skulle kunna tänka sig att ta hand om ridgebacken Bella tveka inte att kontakta mig via mail eller tele kan ju inte lägga ut henne på leonbergersidan men har lovat att försöka hjälpa till att omplacera även henne.

Nää nu måste jag in i duschen skall snart till jobbet börjar 20:00 detta passet!! Över & Ut// AnneLie