torsdag, december 25

Hästar & Mellandagsrea!!

Hejsan!

Hoppas att ni alla har överlevt julafton med all mat och tillbehör :).

Själv mår jag prima det har ju varit underbart väder i dag!! Jag gick upp kl 07:30 för att börja utfodra odjuren jag har här :) De är lite små sura på mig för att jag skjuter på tiden när jag är ledig men det går bra lite sovmorgon vill man ju ha!

Väckte upp det 2-benta monstret "Alexzandra" + bihang "Malte" för vi skulle till Örebro för mellandags rean... Alexz skulle få en bärbar dator av Tobias & mig. Det var ju ganska tidigt för Alexz men inga protester kom där ifrån :)

Vi åkte in till Örebro och fixade en dator ganska snabbt sen bar det iväg hem, när vi kom hem så åkte Tobbe till sin far för att äta lite julmat. Jag är så himla osocial så jag följde inte med :( då men jag skulle upp till stallet och jag ville gärna komma dit innan det blev mörkt. Detta är Moa :)En ganska kraftig bit :) men hon är guda snäll. Den ni ser skymta bakom henne är Safira en liten shettis go & gla fast en liten rymmare det fick jag märka i dag hon öppnade boxen och gick ut när jag hade tagit ut Moa som tur var så var Helena hemma så hon fick tag på henne. Sen stängde vi stalldörren men det hjälpte föga för det hördes ett himla väsen där inne och då va hon lös igen :) gjorde sin favo syssla hon leta mat...




Visst é hon söt den lilla? Men det syns på henne att hon är en liten gangster :).Kan tydligen inte få in mer än två kort för tillfället lägger in fler när jag kan.

Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag & kväll själv skall jag ta mig en kopp kaffe & en macka man blir lite hungrig när man varit ute i friska luften. I morgon bär det iväg till grusgroppen om vädret tillåter jaja det finns inge dåligt väder bara dåliga kläder!!

Hörs i morron eller nått ha det gott// AnneLie