måndag, mars 9

Till er alla som höll tummarna för Nikki igårSmileyCentral.com Ni kan släppa nu!! Hon ligger nu mera nere i sitt rum med husse, hon har ont men är i gott humör.

Vi jag och min familj är överlyckliga för operationen gick jättebra, risken för blödningar efter en sådan här operation är stor de första 3-dagarna så hon måste ta det väldigt lugnt(lite svårt för pitte för hon blir såå glad när man kommer).


Magnus sa att vi hade haft en himla tur för han har aldrig varit med om att hitta enbart 1 tumör som var hel på det sättet som denna var, de brukar vara flera och det brukar vara så att de är pungterade så att det sipprar ut lite blod vid varje hjärtslag!

men det fanns inte tillstymmelse till blod i buken! Och jag vill också sända ett jätte tack till Magnus fru som utförde operationen för hennes noggranhet gjorde så att det blev minsta möjliga blod spill.

Vi i Karlskoga kan tacka våran lyckliga stjärna att vi fått en sådan fin och bra veterinär klinik!!

Och till nästa år bygger de ut så jag håller tummarna för dem.


Så nu blickar vi framåt och hoppas på många trevliga år med vårans Nikki (med eller utan valpar så är hon uunderbar :).

Jag har lite små planer om vad jag skall göra under vår & höst men kommer inte ut med det förrens allt är 100% klart ha det gott nu och ännu ett JÄTTE TACK för alla tröstande ord!!

Smile Roll Bounce You're The Best


Över&Ut//AnneLie