fredag, februari 6

SNÖÖÖ!!



Hej


på er! Här har det snöat nästan hela dagen :) Men nu har det blivit så milt så risken är inte stor att snön får ligga kvar :( Det blir så D*j* blött över allt..


Jag och Tobbe var uppe hos Moa och gänget i dag hade en mys stund i hagen med alla 5 hästar lite morötter & gos det gick hem!


Nikki ser väldigt nöjd ut bara hon får sina prommisar med husse och maten på rätt tid, i dag var vi sena och det fick jag verkligen höra när vi kom in :) hon trätte på mig som attan.






Pojkarna lugnar förhoppnings vis ner sig snart de håller på att ta ner stackars Bodil Viola Blom här ute på baksidan. Hon låter som en ettrig gräsklippare när de håller på. Men hon har inte en chans mot gossarna de väger så mycket, matte får då gå in och rädda henne, hon får komma in i värmen så kan pojkarna bråka bäst de vill :)





I morgon bär det i väg till Sjötorp det skall bli skönt tror inte att jag har varit där på en 14-dagar eller något, saknar våra prommisar och våra samtal. Inte att förglömma den goooda maten :)





Nä nu skall jag lägga mig och slöa i soffan titta på någon film eller liknande ha en riktigt trevlig helg allihopa :) över &Ut // AnneLie