söndag, december 28

Häst & hund

Halloj!
Nu har ännu en dag gått nu har jag bara 3 nätter kvar att jobba innan jag går på min ledighet!! Jag går av nyåraftons morgon och då har jag & Tobbe bestämt att vi skall åka ut till gropen för att trötta ut våra vovvar..
Det skjuts ju redan en massa raketer & smällare här omkring så det lär ju inte bli bättre under nyårsafton och jag har ju 2 tikar som inte är såå förtjusta i det.
Så det får bli 2 omgångar upp till gropen jag får inte med mig alla 4 på en gång :)

I dag har jag varit ute hos Moa Jalle fick följa med (det är tänkt att han skall vara med när jag börjar rida henne så jag ville börja introducera dem).
Det vääldigt spännande tyckte Jalle först var det lite otäckt men sen var det bara spännande :)
Det fanns ju massor av gotti gotti att äta på :( men men det bruka gå över efter ett tag (hästskits ätningen).
Både Moa och Safira var jätte snälla emot honom när han fick syn på Safira så blev han väldigt konfunderad "hööö" vad é det för konstig leonberger :) luktar mycket underligt "daa". Fick säg åt honom för han ville ju på hundars vis lukta bakifrån och där finns det ju hårda hovar men men töserna var snälla så allt gick jätte bra.
Så nu är Jalle dö trött det var mycket för hans leonhjärna att insupa mycket nyttigt tror jag!!
Monster var lite stött när vi kom hem, han tyckte att Jalle luktade väldigt konstigt men ok det var ju hans kompis så det fick la gå.

Pratade med Lisbeth oxå vi kom in på när Nikki skulle börja löpa och vi räknade ut att det blir någon gång i februari om allt går som det skall så snart mina kära vänner kommer det ut vilken hane jag har bestämt till henne!!
Håller på det liite till :)
Så nu håller jag tummarna för att hon blir dräktig denna gången (gick ju tom förra parningen).
Ja det var väl allt för i dag över & ut!! hörs i morron// AnneLie