fredag, juni 19

Trevlig Midsommar!!

Ja ha nu har man ätit sill och färskpotatis för första gången i år! det var jätte gott. Resten av dagen kvällen kommer vi tillbringa här hemma jag kanske tar och borstar någon hund om andan faller på :)) Annars blir det lugnt här har lite kall öl i kylen så man kanske tar en eller två.
Skall ju hämta dotera i morgon och se till att hon kommer till sitt arbete...
Har nu gott av mitt skift så jag är ledig fram till onsdag, skall i väg med Monster på tisdag är så himla nervös samma sak var ända gång :))
Tycker i och för sig att det är himla spännande oxå. Om jag blir nöjd med röntgen personalen dit jag skall tar jag och beställer tid åt Jalle på en gång det är ju inte så långt kvar för honom heller.
Sen har vi ju ljuvliga Fenja helsyster med Jalle hon åker med i samma veva :))
Jag tar nog och åker ner till Lisbeth & Thore i morgon så att jag får träffa de små söta valparna lite ja ja Lisbeth & Thore vill jag ju träffa med men hundarna går nog först :))
Jag bara avgudar deras Henna hon har ett helt underbart psyke och det verkar som att hon tycker om mig med ( att döma efter kärleks nagget ). Får inte glömma Freke & Zinna de är oxå himla mysiga!
Om ni är nyfikna på valpisarna Lisbeth har så gå in och kika http://www.wanerlands.se/ Schapendoes är en trevlig och pigg ras älskar att vara med husse och matte hitta på bus och träna in lite trix de är himla lyhörda och lätt lärda


De har inte någon svår päls även om den är lång fäller inte så mycket visst é de söta???
Ha det gott nu och
TJEJER!! Glöm inte att ni skall ut och hoppa över 7 st jäsgårdar plocka 7 st olika pojkar som man lägger under kudden för att sedan drömma om blommor hela natten :))
Över & Ut // AnneLie & Co