söndag, januari 4

Promenad i vinterkylan :) 15- grader & Sol
















Ja då var det söndag igen... Börjar jobba i morron :( nä då det går bra men den här ledigheten har varit såå skön fint väder torrt & kallt precis som man vill ha det när man har 4 st LERONberger :)





I dag tog vi sov morron ja hundarna fick ju komma ut och fick frukost men sen gick vi in i sängen igen mysigt värre slog på en film somjag naturligtvis somnade till (men det var faktiskt meningen...)





Kom inte upp förrens halvtolv igen tror inte att vi har tagit en sådan sov morron sen jag var tonåring. (inte utan att a jobbat i varje fall).

Sen packade jag mig i ordning för promenaden och då kom Tobbe på att han oxå ville följa med så vi tog 3 busar med oss och gav oss iväg på vägen dit så upptäckte vi att det var 15 - så det bet rejält i kinderna när vi gick men det var helt underbart för solen strålade på den vita snön och husse hade med sig fotbolllen så de fyrbenta var jätte nöjda.



Nikki började frysa om tassarna efter en halvtimme ungefär så vi var bara ute i en timme för hon ville kasta omkull sig och gnaga på tassarna ville ju inte att hon skulle få frostskador :)



Men det var skönt den timmen vi var ute kommer kort på hemsidan från turen gå in och kika.. www.123minsida.se/sjowildaskennel det finns även lite kort från gårdagen hos www.123minsida.se/wanerlands när Lisbeth & jag + grabbsen var ute de har underbar natur där nere!!


Ja nu tror jag inte att jag skall bli långrandig ni måste ju orka läsa oxå :) över & ut// AnneLie