lördag, december 27

Lite blandat

Lägger in lite mer bilder på Moa som jag lovade härom dagen :)Visst är hon maffig? Jag skall upp till henne i morgon och pyssla lite vi går säkert ut och går en sväng om Helena hunnit säkra Safiras box annars vågar jag inte ge mig i väg någon stans (hon är ju som sagt en liten rymmare). Tänkte ta med mig Jalle upp han kommer få sitta i bilen det mesta men just för att han skall vänja sig att följa med och även få komma ut och kolla in hästarna :)
Nu har smällandet börjat eskalera här stackars Nikki var ute och gick med grannen hon blev sketa rädd hade jätte bråttom hem hon brukar inte vara rädd men men en del kommer det senare på.
Hon har aldrig varit skotträdd förut hoppas att det var för att inte husse och matte var med.

Jag har ju gott över till färskfoder "Fodax" ville bara tala om att jag är jätte nöjd med resultatet på mina jyckar Jalle har lagt på sig bra förut såg han ut som en högbent älg nu har han fått en riktigt fin kropp (för sin ålder)han blir 11-månader den 10 januari stoora pojken!!



Freke var på utställning i går en inoff det gick bra sa Lisbeth synd att jag inte kunde vara med jobbar ju som vanligt skulle varit himla nyttigt för Jalle han behöver komma ut på sådant!
Pratade med Machas matte i dag (Jalles & Frekes syster)allt hade gått bra under julen hon hade haft fullt upp att hålla ordning på hela familjen :)


Jaja nog tjatat från mig vi höres!! över och ut// AnneLie Ps för att skriva kommentar klicka på just kommentar så kommer ni in där :) Snääälla..