fredag, april 3

Fredags Kväll Och jag är ledig

Hej på er alla!

Nu har jag varit slarvig igen med att skriva, jag har inte haft tid ork eller lust..

Men nu tar jag tag i det!! :)

Ja som sagt ni som har följt min blogg vet ju att det har hänt en del på väldigt kort tid här hemma men nu börjar allt gå sin gilla gång igen. Nikki är bara lite slöare än vanligt vill inte äta ordentligt men det är en bisak det löser sig nog.



Amber & Rhea har fått ny familj Annika Domberg är det som står som fodervärd för båda tikarna men det är hennes dotter Beatrice som har huvudansvaret för Amber.

Amber ja... Fick ED/HD resultatet i dag... Inte såå lysande hon hade D på höfterna.. Men jag är glad för att hon får bo hos en sådan go familj resten av sitt liv så det tar bort lite av besvikelsen :)



Rhea: Trivs som fisken i vattnet hon har helt tappat den lilla blyghet hon hade och är mycket framåt och glad, Annika är jättenöjd med henne Rhea bara avgudar barnen i familjen..



Jalle: Ser numera ut som en långbent älgkalv som blivit hyena färgad (han ser alltså förskräcklig ut just nu).

I och med att han börja fälla som en galning så ändrade han färg till den obestämda färgen jag nämner ovan, sedan tror jag att han börjat växa på höjden IGEN!! Va måne det bliva av denna gosse?? Undra om Äxza va ute och slarvade i skogen med TYP en älg??



Skämt och sido han kommer bli fin om sisådär 1,5-2-år när han hunnit växa i sina älgben :))



MonsterMannen: Han bara ääär man kan inte låta bli att le när man ser honom han är en charmknutte utan dess like!!



BodilViolaBom: Vad kan jag säga... Fullt ös medvetslös!! Hon är våran bulldoser hon tar sig fram över allt finns det ingen väg fixar hon det.. Jag behöver snart gå över henne med maskinen igen för hon har fått en sådan himla päls igen och eftersom hon avskyr när jag håller på med tovor och sån't ( hon är hemskans hår öm) så då klipper jag ner henne sparar tid åt mig och Bodil blir gladare :))



Jag har gjort om på hemsidan lite uppdaterat lagt in ny Sjöbuse gå gärna in och titta http://www.sjowildaskennel.dinstudio.se/

Nu skall jag sätta mig ner hos min sambo och umgås lite han tycker att jag är dålig på det *fniss*

Ha'de Över &Ut// AnneLie