söndag, maj 17

Våren! (sommaren) Såg Liljekonvaljer i dag!


























Hallå på er! I dag har jag och the boyz haft en underbar dag nere i Sjötorp det har varit jätte fint väder hundarna har haft roligt, vårens första bad blev det i dag :))
älskar att ta kort på dem när de busar i vattnet önskade bara att det varit lite varmare så att jag kunnat gå ut i vattnet och fått bättre bilder men ni får hålla till godo med det jag fick.
Själv blev jag bjuden på jätte god mat (som vanligt). träffade Wildis och hon va bra stor undrar just hur många det finns där inne :))
När jag kom hem så staplade jag lite ved, sedan satte jag mig här för att lägga in lite kort så att ni skall ha något nytt och titta på.
Helen ringde medans jag var hos Lisbeth det hade gått jätte bra på Leon specialen för Calla hon van unghundsklassen blev sedan 4:de bästa tik!! JÄTTE GRATTIS till er!! Inte dåligt av en tik på 18-månader..
Vi har inte anmält oss till fler utställningar ännu men det kommer:)) Jag vet bara inte när och vilken, jag vet att jag skall till Medevid i varje fall men vilken hund jag tar med är inte bestämt ännu.
Jag är riktigt lycklig just nu!! I dagarna fick Alexz sommarjobb!! Helt suveränt! Hon har redan arbetat lördag & söndag så det verkar funka jätte bra grattis min lilla prinsessa!!!
Nu får hon känna på hur det är att bli vuxen och ta ansvar!!
Rhea smälter in bra nu, hon tillhör floken nu hon har verkligen varvat ner från vara en nervös hoppa som regerade för allt har hon blivit som resten av mina dog's lugn och självsäker !! Inte rädd för något!! Hon kommer att klara MH't med glans när det är dax.
Det krävs ett lugn och en lugn och säker Bodil för detta jobbet :)) Kan ju bli bakslag men det tar vi då nu gläds vi åt framgångarna!
I morgon skall jag ringa och beställa tid till Monster HD/ED + ögon lys det är dax nu :)) Ni får hålla tummarna för oss.