lördag, januari 3

Jalle & Freke

ja ha nu har vi kommit till 3 januari 2009 (måste skriva det så att jag kommer ihåg att vi har nytt år!).
Gick upp vid 8-snåret barnen fick mat och springa ut på baksidan och "rasta" sig lite :) Sen forsatte jag med Nikki det jag inte fick gjort i går (klippa klorna och hennes "45" till tassar. Började sedan att göra mig i ordning för färden till sjötorp.. Försöker att åka ner minst 1 gång i veckan det är inte alltid det klaffar men för det mesta funkar det.


Jalle fick följa med dennna gången oxå eftersom att han behöver det mer än MonsterMan.
Eftersom att det var så fint väder så tog vi små pojkarna på en skogspromenad ( små & små kanske är dumt att säga Freke lyfter ju på benet sedan länge, men idag var det JALLE's tur :) han lyfte på benet ca 3 ggr under promenaden).

Så nu har vi inga små valpisar längre utan uppkäftiga toåringar är det...
Det var helt underbart påp promenaden jätte fin natur trevligt sällskap och hundarna hade buskul. Tog massor med kort men mer än hälften blev bara skit för min kamera klarar inte av när jag soomar för fort. Men strunt samma jag njöt av promenaden och det gjorde hundarna med ja vi får ju inte glömma Lisbeth hon tyckte nog att det var skönt oxå :)

När vi kom hem stod middagen på bordet för det hade Thore fixat med medans vi var borta "mums" Thore är jätte duktig på mat så det smakade finfint efter den friska luften! Får inte glömma att tala om att jag fick hembakta kanelbullar oxå (Lisbeh bakade i går). Uuunderbart goda jag är väldigt svag för bullar gärna hembakta..
Nä nu slutar jag över & ut kanske hörs i morgon// AnneLie