torsdag, januari 8

Hund & lite häst.






Hej på er!



Nu är det ett par dagar sedan jag skrev har jobbat och fökylningen har tagit om så all min energi har gått åt till jobbet & hundarna. Jag var uppe hos Moa (hästen) i tisdags (satt på henne för första gången gick bra jag satt kvar ;) men hon ville inte gå framåt själv så Helena fick hjälpa till lite).



Hon var himla snäll så nästa gång vet jag lite mer vad jag kan göra!



Kortet jag har lagt in är på Buzz Monsters kullbror, det kommer fler kort på honom i februari då han får egen sida (efter jalle).



Tycker att han är väldigt lik MonsterMan :) De säger att han är jätte snäll och världens kelgris. Kommer berätta mer om honom när jag lägger in korten! Jag har även fått mass nya kort på Macha kullsyster till Jalle lägger in 1 här sparar resten :)

Här är hon med sin lillmatte Gabriella och ser ut att må jätte bra! Hon är himla lik sin mamma Äxza i både sätt och utseénde! Träffar på henne ganska ofta då de nästan bor grannar med mig det är alltid roligt att se "avkommorna" växa upp.

I dag har jag varit inne på utbildning "jobbet" skall ner och utbilda mina arbetskarater i kväll sen får jag åka hem och sova det skall bli skönt.

Sen får vi se vad som händer under ledigheten men nu slutar jag ivarje fall ha det gott!! Över & ut/AnneLie Blev inte somdet var sagt utan jag fick snällt gå i väg & jobba då en kollega inte kom pga sjukdom han hörde av sig lite väl sent för att få in en ersättare så för att inte min andra kollega skulle behöva sitta själv för länge går jag in och jobbar mellan 20:00-04:00 :) va vore livet utan arbete! över & ut igen// AnneLie