söndag, maj 24

Wildas Alias Willis :))

Willis
Hejsan!

Hoppas allt är bra med er alla! Här går allt som på räls :)). Har inte haft vare sig tid eller lust att skriva något men tar tag i det nu!

Pratade med Lisbeth på Wänerlands för en stund sedan (vi går i väntanstider >Wilda skall ha valpar ).

Jag har hållt tummarna för att hon kan knipa tills i morgon för jag gör sista natten i natt vill såå gärna vara med för man lär sig alltid något nytt och kunskap är inte tungt att bära :)) men nu verkar det som att tösa kommer att valpa någon gång under kvällen... Jag håller fortfarande tummarna att hon kan knipa för jag slutar redan kl 03:00 och då blåser jag ner till Sjötorp direkt :))


Mer info kommer när valparna har anlänt:))


Rhea funkar numera exilent i flocken ja jag har henne inte tillsammans med boyzen för då skulle det vara alldeles för mycket bus hon får nöja sig med BodilViolaBlom!

Amber: Har varit hos vet då hon har varit väldigt låg sedan hon kom hem, det visade sig att hon var sken dräktig + att hon ömmade kraftigt över ryggen när vet gick igenom henne, vi vet inte alls vad som har hänt så hon är ordinerad vila...

Vi får hoppas att det går över snabbt.

Nikki: Ni vet jag gnälde ett tag över att hon hade dålig matlust.... Inte längre.. Hon håller på att driva sin matte till vansinne ...Varje gång jag reser på mig kommer hon som ett skott (tror att jag skall öppna kylskåpet så att hon kan få en godbit).

Tror alltid att det är matdax vilken tid på dygnet det än är vi kan inte säga MAT för då blir det ett D*J:a liv.. Ja man är aldrig nöjd :))

Men det är ju ett friskhetstecken tycker jag alltså att hon alltid är hungrig :))

The Boyz ställer till med lite bus varje dag men det tillhör ju deras ålder och man kan inte låta bli att le åt elendet ibland för de är stört mysiga!

Ja mer info kommer inom snar framtid ha en go vår så länge!! Över&Ut

AnneLie & Co