torsdag, april 28

Ja ja nu har alla hundar fått hostan :(

Ja ha nu har även den lillaste & den gammlaste :)) åkt på kennelhostan :( Men det är väl som min kära veterinär sa till mig härom dagen att nu kan det ju bara gå åt rätt håll. Och det har han ju rätt i.

Det har hostats och snorats en heldel hemma de senaste 14-dagarna tror bannemig att jag oxå fått en släng av kennelhostan :( Tycker riktigt synd om mig själv...
Men nu börjar MonsterMannen bli sig själv igen har mycket energi nu eftersom att han har fått tagit det så lugnt. Piper och har sig i tid & otid så nu får matte ta och börja med honom lite smått igen.
Har ju knapt viljat ta dem utan för tomten när de hostar & fräser så mycket.Men jag är ju ledig nu i 7 dagar så det får bli gropen för mig & mannen så att han kan få utlopp för sin energi, skall ta lite nya kort på honom då så att man kan lägga upp lite här på bloggen :) För han är allt bra fin våran's MonsterMan...
Vet inte om jag har nämt det men vi har parat Henna & Monster igen valparna väntas i slutet av maj. Både Lisbeth & jag va så himla nöjda med den kombon (Gode & Bono) så vi tvekade inte att göra om den så nu går jag och hoppas på att jag skall få en liten tös från dessa två underbara individer :)
Ja sen har vi ju lilla Lyra ( en så himla go & glad valp trots hosta).
Hon har kommit in i våra rutiner rekord snabbt det har bara hänt 2 olyckor sedan hon kom hem och det var för att jag slarvade med att släppa ut henne efter maten (kan inte säga annat än att jag är impad).
Men det är klart hon har ju haft Trolla som har tagit henne under sina vingar och lärt henne allt som Bodil lärde Trolla :)
Det är ju bara synd att man inte har mer plats & mer tid för då hade hon fått stanna hemma hos oss men jag tror nämligen att Lyra skulle behöva komma till någon som är lite intresserad av bruks för det är en riktigt klever liten tös det här. Hon har redan nu visat en god kampvilja och är följsam & lyhörd..
Vi kommar att lämna ut henne på foder innom snar framtid, vi skall bara bli av med kennelhostan först :) & hitta en lämplig fodervärd oxå då..
Nä nu slutar jag för i dag får skrivkramp...
Över & ut AnneLie & C/o