måndag, april 13

Nu är det Måndag & Jag är leeedig :))

Den här ställningen skall jag intaga i kväll, känner mig en aning trött. Odjuret som ligger i soffan är vårans Morran snart 10-år!







Jag tog mig i kragen och anmälde Bertil till Larv, det skall bli himla roligt, vi kommer att få träffa Bertils kullsyster Boogie där och jag har inte träffat vare sig Boogie eller familjen på 3 år (skäms på mig :(...) Men det är ju aldrig för sent.


Lisbeth har anmält Henna också så nu hoppas vi på en trevlig dag med fiiint väder!!


Tycker att det är roligt när utomhus utställningarna kör igång då vet man att sommaren är på G!! Och jag längtar... Det kommer väl inte bli så himla mycket utställningar i år men några i varje fall jobbar som vanligt hela sommaren så det får ju bli de helger som jag är ledig.


Jag tror inte att Jalle kommer att ställas på några officiella i år för jag tycker inte att han är färdig för det, MonsterMannen jaa vi får se.. Jag kommer att ängna mig åt Bertil & Nikki denna utställnings säsong. Klart att jag kommer att ställa Jalle & Monster på inoffar för träning skull.


Denna veckan har jag myyyycket att göra måste sitta i telefon massor (fyy va tråkigt).


Men men det måste göras... Sen skall jag gå över pöjkarna (pälsen) De tappar all päls . Vi skall på utställning 3 maj i skövde.Vi är bjudna till grannen på mat i kväll min första grillkväll mums :))

Nu har vi varit och ätit det va JÄTTEGOTT!! Så tack Monica & Anders det är alltid lika trevligt att komma över till er. Nu skall jag titta på tv så ni får ha det.

över & ut// AnneLie