söndag, januari 18

Söndag & sista passet innan ledighet


Hej!
Nu är det söndag igen, passet som jag har jobbat denna gången har varit jätte tungt vet inte varför.
Är trött hela tiden trots att jag sover som alltid. Men det är la årstiden :)
Ja tiden DEN GÅR FORT!! Tyckte nyss att vi va i början av december men nu börjar vi redan gå mot slutet av januari. Vart tar tiden vägen??
Jag tycker i och för sig att det är bra för då kommer snart VÅREN "längtar" skulle vilja kunna bromsa tiden lite när våren & sommaren kommer men tiden går ju lika fort då!
nu till något roligare! Jalle fick följa med Tobbe till hans farfar härom dagen (han bor på ett servicehem där fick han träffa massor med folk de gamla blev såå glada när de fick klappa och prata med Jalle! Tycker att det är fint att man får ta med sig djuren dit för jag tror att de som bor där uppskattar det mycket! Det var i varje fall väldigt nyttigt för Jalle han var jätte trött när han kom hem :)
MonsterMan var lite sur för att inte han fick följa med men jag sa till honom att nästa gång é det din tur, då blev han glad igen :)
Pojkarna skall iväg på utställning om ca 14-dagar så nu måste jag ta tag i badning och borstning.. De har djävulskt tjocka pälsar nu (de är ju ute nästan hela dagarna så det är ju inte konstigt).
Sen tycker jag att pälsarna på alla jyckar blivit bättre sedan vi gick över på färskfoder!
Nikki & jag skall åka till fästmannen på onsdag så på kvällen då kommer jag lägga ut kort och namn på hanen!
Sen är det bara att hålla tummarna för att Nikki tar sig ( ja hon skall ju först och främst börja löpa då )....
Men håll tummarna för att hon tar sig dör jag vill så gärna ha en valp med denna kombinationen (inte hemma utan ut på foder).
Så som sagt jag letar aktivt efter fodervärdar vill helst att det skall vara inom en radie av 10-mil från Karlskoga annars är det svårt för mig att ställa ut hunden :)
Är ni intresserade så hör gärna av er! nummer och adress finns på min hemsida www.123minsida.se/SjowildasKennel
Ja nu får det vara slut på snackandet! Över & Ut //AnneLie