fredag, november 20

Valparna 8 dagar i dag :)



Hej

Det går ett par dagar mellan inläggen nu :) Men jag tillbringar min mesta tid nere i Sjötorp hos de underbara prinsarna :) Så otroligt söta så att man knappt kan slita sig. Jag har då aldrig varit med om valpar som är så stora och kraftiga i denna åldern jag är förundrad alla är över kilot sedan dag 6 den tyngsta väger i dag över 1,5 kilo ?? :) Va måne det bli av dessa gossar! Henna mår perfekt och sköter sina pojkar suveränt

Lilla Freke är lite rastlös efter som hans lekkompis inte kan eller vill leka med honom, men då har lektanten AnneLie hoppat in lite. Mina egna har fått stått undan lite men de har ju haft "morfar" och husse lillmatte har oxå varit hemma och hjälpt till lite medans jag är nere i Sjötorp.

Just nu är jag hemma för att ta hand om familjen lite,kan ni tänka er de saknar mig lite :)

Jag har 1 v semester kvar ungefär det har varit helt underbart att inte behöva tänka på jobbet alls alla behöver ha lite semester det vill jag lova!

I morgon skall jag försöka ta mig upp till gropen så att hundarna får springa av sig lite och ja med då :) Tar nog kameran med så att ni kan få se lite bilder oxå :)

men nu tror jag att det får vara nog för i kväll glöm inte att gå in och kolla guldklimparna på www.wanerlands.se !

Ha det gott

Över & Ut AnneLie & Co