torsdag, december 1

Äääntligen uppdatering av hemsidan & här

Ja nu får jag ta mig i kragen har inte gjort för mycket med hemsidan eller bloggen sedan i våras tror jag :)
Men plötsligt bara händer det :) Här går allt sin gilla gång... Har ju just nu 6 st härliga lejon hemma i detta underbara väder!!

Ja ja va är ett rent golv..... :))
Det som kommer hända härnäst är väl att para Fenja om hon behagar börja löpa någon gång :( Skulle ha löpt i mitten av november men inget löp att skåda än!! Ja ja inget är som väntans tider eller?
Vi skall till Stockholm på utställning den 11/12 både Monster & Trolla  är anmälda men vi får se om Trollis kan följa med.

Nä nu skall jag dammsuga & torka golv för 2:dra gången i da :))
AnneLie & C/o

En ny familjemedlem har hämtas hem

Jaha baksidan av att vara uppfödare visar sig lite väl ofta just nu tycker jag :(
Härom dagen var jag och hämtade hem en kullbroder till min PingPing.. Vet inte om det är beror på okunskap eller något annat.. Men när man åker ca 60-mil tur & retur för att hämta hem en valp för att han är såå himla rädd så att de inte kan ha kvar honom tycker man väl att de mest elementära sakerna skall vara gjorda med hunden typ 12 veckors vacc, försäkring???

Min PingPing såg ut som att det va ho som var hanen.. För han var så innihelvete mager :( Skall bli kul att få ordning på denna gosse så att jag kan visa honom i ringarna till sommar för han har potential att bli gööör fin :))
Tobbe har döpt honom till HULKEN :)) :)) mycket passande just nu :))
NOT..
Nu har Hulken varit hemma hos oss i 2 veckor han börjar lägga på sig och trivs bra i flocken :)
Över & Ut// AnneLie & C/o