söndag, februari 22

Söndag igen (kommer 1 gång iveckan :)

Bessi
Ja så var det söndag igen,, natten som var snöade det nästan hela natten. Nu har vi + grader och Jalle har fått vår känslor :)

Mer vild än tam... Men stört skön man får alltid ett leende på läpparna när man håller på med honom.

Kom hem vid 6 tiden i morse gick ut och gick med MonsterMannen det var så mycket snö så han fick leonfnatt!! Synd att inte kameran var med (i och för sig var det så mörkt så det hade nog inte blivit så bra kort).

Jag kastade snöbollar till honom och han jagade efter som en mindre smidig gazzell :) Letade förtvivlat efter bollen i djupsnö hittade den inte..

Men han blev lika glad när nästa kom o s v ... De är ganska lätt roade mina små pojkar. Bodil har oxå fått vår känslor! Jag kallar henne för min lilla pansarvagn hon är sten hård när hon bara trycker sig fram hoppar gör hon oxå, ett arv efter hennes far Harpo. Han var oxå hopplös på det hmm hopplös var han ju inte när han hoppade :)

Just nu är Bodil & Jalle ute och busar det hörs... Bodil valpskäller hela tiden så jag får nog se till och plocka in dem så att grannarna inte blir galna.

MonsterMannen bor fortfarande uppe hos oss men det är snart dax att flytta ner till hans domäner för nu är tassen i stort läkt. Tog sin tid..

Jalle kommer då upp till oss en stund så att Bodil får ha sin son själv ett tag :)

Nä nu är det dax att göra sig i ordning för arbete! Ha det gott så hörs vi! Över & Ut // AnneLie