tisdag, mars 24

Halloj!
Nu har det gått ett par dagar sedan jag var inne och skrev :)) Det har hänt en del som vanligt.. Nikki mår prima det ända som märks är att hon inte riktigt blivit sitt hungriga jag ännu men det kommer nog snart!

I söndags var det utställning här i Karlskoga 4 st Sjöwildor's ställdes. av dem blev Bir & Bim en kom på 2:dra plats åsso har vi ju då Jalle som just nu ser ut som en förvuxen älgkalv som har hyena färgad päls *ler* han kom sist. (matte vet att han kommer vänta ni skall ni få se).


Bir blev Sjöwildas Freke Son Of Future:
Nu mera kallad för Bir:et :))
















Bim blev Sjöwildas Mizzy Eliote "Calla"











På andra plats bland hanhundarna kom Sjöwildas Eminem




















Sist men inte minst Sjöwildas Barabbas Son Of Future


Så det va en bra dag för Sjöwildas Kennel :))
På torsdag skall jag i väg och röntga Sjöwildas Lucia (ena tiken som skall omplaceras). Så nu håller jag tummarna stenhårt att hon får fria armbågar & höfter!! Ögonlysas skall hon göra i april sen är hon helt klar :)) Lilla Rhea kommer placeras som fodertik hos Annika i Västerås Rhea blir hämtad på fredag eftermiddag.
Jag hoppas att allt löser sig till det bästa.
Medans jag kommer ihåg så vill jag tacka Birgitta & Torbjörn inte att förglömma JulleBulleBus :)) Det var jätte kul att ni kom i söndags han är allt bra den "lilla" grabben :))
Han inte med er så mycket men jag hoppas att ni har överseende med det vi syns ju snart igen!
Jag har just upptäckt att jag kan anmäla mig till 2 utställningar i sommar jag får schema ändringar så jag jobbar inte då, missar där emot ett par andra.. Man får ta det goda med det onda :))Ja ja nu får jag sluta skriva jag blir lite tjatig... Över & Ut //AnneLie