fredag, december 26

Grusgropen







Hej på er!



I dag var inte vädret lika fint som i går men men vi åkte ut till gropen ändå hundarna bara älskar när vi åker dit. Det kommer ligga flera kort på hemsidan på denna tur :)



Tobbe var med mig så att jag kunde ta med 3 st gangstrar det börjar bli ett ganska populärt ställe att åka till med hundarna så om jag möter någon så har jag svårt att kalla in alla 3!



Men i dag hade vi tur för det var inga där hundarna kunde busa fritt springa fort fort som de tycker om, hoppa lite på husse det är oxå roligt :)



I kväll skall jag börja jobba igen så nu är verkligen julen slut puust... Men nyår närmar sig med storm steg jag ser inte fram emot det.



Alla dessa *d*j smällare nu har jag tur för det är bara en utav mina som är skänslig. Men jag tänker på alla andra som har djur som är vettskrämda och inte förglömma de vilda djuren :(



Som om det inte vore nog med att de skjuter och smäller vid tolvslaget. Här i den här f*b* stan börjar det lite lätt i december för att sedan öka dramatiskt efter jul sedan håller de på lååångt efter nyår!! Nää in med tidsbestämda skjutningar efter det skall det bli dryga böter!! Eller helt förbjuda detta ofog!! Det var min mening :)



I morgon kommer min kusin hit och hälsar på hon bor i skara det skall bli himla kul att träffa henne lite det är så typiskt att jag jobbar men men jag får ju träffa henne en stund :)



Jahap ha det gott över och ut nu skall jag laga mat!!//AnneLie