torsdag, februari 12

Ja nu är det snart helg igen!



Ja tiden den bara rinner iväg har jobbat första natten efter ha varit ledig i 7-dagar..Vart tog den lediga tiden vägen :) Ja i och för sig har jag hunnit med en del, parat Nikki 3 ggr varit i Sjötorp med Monster (där han skadade sig). Varit till vet med honom (ingen fara var bara att fortsätta som jag gjort).

Jag har även hunnit varit uppe hos Moa (hästen) 2 ggr. Pratat med min mammas väninna som lyckats köpa en fralla från en väldigt oseriös uppfödare, det är synd & skam att det finns människor som skor sig på andras okunskap. Jag har lovat att hjälpa henne lite med att gå vidare med detta så jag kommer säkert skriva mer om det för det kommer säkert bli en lååång historia innan allt blir klart.

I dag har jag varit ute och socialtränat Jalle. Vi gick till IcaMaxi och stod där ett tag han är ju så himla lugn men det märks när man känner honom att han inte är helt bekväm med vissa situationer, men han är himla social med människor :) Kundvagnarna var mindre roligt men det gick jätte bra ändå.

Han fick många komplimanger och även många som sa ujuj va stor han är:) Nu sitter jag här och bara väntar på att börja jobba :( synd att man missar så mycket ledig tid på att "vänta".

Jag vill passa på att tacka för alla gratulationer som jag fått via mail och min GB för Jalles Bir-Vinst Bugar & Tackar!!

Måste tillägga att Nikki mår prima det är alldeles för tidigt att se några täcken men hoppet lever kvar ända tills den 5-mars då vi har tid för ultraljud!!

Monster mår oxå bra han saknar att få busa med Jalle och tycker att vi är dö tråkiga här uppe.

Måste väl också skriva ett par rader om BodilViola Blom vårans söta lilla docka som bara går här och skrotar det är synd att dygnet inte har 48 timmar i stället då kanske jag skulle hinna med henne lite mera hon är värd det för trevligare och gladare leonberger får man leta efter! Det har Monster ärvt efter henne tror jag... nu får det vara nog nu har jag snart skrivit en hel novell och inte är den speciellt bra heller :) Över&Ut//AnneLie