torsdag, januari 1





GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!!!!
Hej på er! Hoppas att ni överlevt nyårsafton, själv stod vårat hus mitt i ett inferno av smällare och raketer från ca 21:00 - 01:15, jag var grinfärdig fattar inte varför folk måste hålla på över allt.. Här i Karlskoga är det lagligt att skjuta från sin egen tomt bra va? Men jag då? som inte vill ha massor med sådant får raketer och smällare flygande över mitt hustak... Ja ja nu är det värsta över fram till påsk :( då börjar eländet igen.. Tycker inte att det är rättvist.
I går åkte vi ut till gropen tidigt på morronen för att hundarna skulle få rusa av sig (det finns kort på hemsidan www.123minsida.se/SjowildasKennel )
Det var himla skönt att göra det friskt och upp piggande (behövde det för jag var uppe 46 timmar av 48 jobbade och skulle få folk på kvällen behövde städa :)
Hundarna blev nöjda sov i stort hela förmiddagen men va då ut sövda när skjutandet satte igång. Mindre bra men det gick över förväntan. Min sambo och jag skålade in det nya året på våran balkong mitt i raket infernot vackert men ack så onödigt!
Runt 01:15 var det lugnt här så jag tog ut hundarna då så att de fick kissa gick sedan och la mig men kunde inte somna.. Men det har jag tagit igen i dag :) har nästan sovit hela dan :)
Över & ut hörs en annan dag// AnneLie