söndag, april 18




Hallå!
Vill börja mitt inlägg med att TACKA mina mentorer Lisbeth & Thore som har hjälpt mig igång med min uppfödning... De har lärt mig vett & etikett.. Det behövs i denna djungel..

Annars har helgen varit lugn jag och BonoMan var nere i sjötorp och hälsade på Wänerlands :)
Bono fick busa med Gode och ha det hur mysigt som helst.
Själv fick jag njuta av trevligt sällskap (Lisbeth & Thore). Och vad pratade vi om då (ni kan aaaldrig gissa) Leonberger så klart :)

Vi har stora planer hoppas att det blir mer än planer man vet ju aldrig det är ju inga maskiner man arbetar med utan individer. Jag jobbar stenhårt för att behålla mina linjer det är alltid lika spännande att leta partners till hundarna, man väger för & nackdelar fram & tillbaks gärna en vända till... :)

Men min nästa kull (om allt går som jag vill har jag allt klart för mig i varje fall). Det som är lite tråkigt är att planerna där har blivit lite ändrat, blir ingen kull vår/sommar utan den får vänta tills i höst... Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!
Hoppas att ni alla har haft en bra helg så vill jag önska en fortsatt trevlig söndag!! Mys ordentligt :) Över & Ut AnneLie & Co