lördag, juni 13

Kort från Gropen 13 Juni


































Nu har jag äntligen tagit mig tid att åka ut till våran älskade grop det va ett tag sedan!
Både jag och hundarna trivs som fisken i vattnet :)) I dag var det Monster Nikki & Jalle som fick följa med i morgon tidigt tänkte jag åka med Bodil & Rhea så då lägger jag ut lite kort på dem med.
Visst é det fint i våran grop nu har lupinerna börjat blomma och Monster blev då en blomster hund :))
I dag har jag lovat Tobbe att vara social vi skall åka upp till hans far vid 15-tiden sen kommer Pia hit och vi ska grilla Pia & jag går ev ner till puben en stund efter det så i dag kommer jag bli väldans socialiserad?? Vet inte om jag orkar med så mycket :))
Jo då det skall bli himla trevligt att få en stund själv med Pia för nu mera så räknar ju Alexz sig som hennes närmsta kompis... (Pia är hennes gudmor).
Men i kväll så jobbar Alexz ända till 22:00 så hon hinner inte med.
Det börjar droppa in lite intressenter på Rhea nu så jag har lite mail som skall besvaras kommer vara ytters noggran denna gången så att det blir bra för alla parter både för Rhea och den ev familjen.
Detta är så himla svårt alltså, när man tror sig ha hittat ett jätte bra ställe så åker man på en nit så det står härliga till :( Så i och med att man går på sådant här så blir man ju så himla misstänksam.
Men men nog tjatat Över & Ut AnneLie & Co