lördag, juli 18

Pitte!
Hej på er alla!

Nu har jag varit slarvig igen med att skriva här... Har haft en del att göra :)) Rhea har nu flyttat på prov ner till Skåne än så länge går allt bra så vi håller tummarna för att det fortsätter så.

Hon kommer att ha det jätte bra där med stor trädgård och vatten precis in på knuten :)

Sen så har vi (jag & Lisbeth beslutat att Nikki får gå i pension provar alltså inte en kull på henne vill att hon skall få en lugn ålderdom :)) Hon är ju ändå 6-år i år.


Hon kommer också få flytta till en underbar familj alldeles i närheten av oss (Kristinehamn) ute på landet och med en leonkompis bättre än så kan det ju inte bli... Vi kommer naturligtvis ha nära kontakt med Nikki då det är Tobbe's favohund i alla lägen.

Nu har jag beställt tid för ögonlysning det är ungtupparna som skall lysas 5 augusti blir det Jan Wissler kommer Karlskoga då.


Det skall bli himla intressant och se resultatet där, sedan är det ju dax för att beställa tid för JalleBus oxå ED/HD röntgen... Brrr blir nervös enbart på att tänka... Ja ja skulle det värsta inträffa så har även han en underbar familj att flytta till :)) (man får vara om sig och kring sig hela tiden). Det är familjen Thim som har Bossi, de vill så gärna ha en hund till nu när de får flytta ut på landet. Vi hoppas ju på att allt går bra men det är jätte skönt att veta att det finns en lösning om så inte är fallet.
Över & Ut// AnneLie &Co