lördag, januari 24

Tråkigt väder & blöta hundar!






Hej på er!



Hoppas allt är väl. Här går allt sin gilla gång Nikki har börjat löpa såg första tecknet i går i dag såg jag en droppe :) Det är ju kul för då är det inte så långt kvar tills vi kan prova att para, det skall bli himla intressant det här :)



Hoppas hoppas att allt går vägen det är en lång fas innan man får smått i lådan men jädrar va kul det är när allt går vägen!



Jag har tjuvat ett par bilder på Julle från hans blogg lägger in dem här!




Uppdaterar eftersom ang löp & parning det kommer fler kort oxå :).

Men nu till de andra gangstrarna fick anmälningarna till Örebro utställningen det var himla kul att hela 21 st leonberger kommer ställas ut där så det kommer bli kul! Det verkar som att den utställningen bara blir större & större.

Jag har två galna ungtuppar här hemma de känner att Nikki har kommit i löp och de är ju så unga så de bryr sig inte om att hon inte är klar det är ett pipande och gnällande på Monster så fort han får syn på Nikki.

Jalle är lite lugnare men inte mycket :) Stackars små pojkar hur skall det gå när hon kommer i höglöp då, tror att Tobbe flyttar ett tag då *fniss* så är det att ha både hanar & tikar under samma tak.

När jag tog in pojkarna för en stund sedan var de jätte blöta för de hade busat med varandra och turas om att ligga på den blöta marken BLÄÄÄ och dessa skit grisar skall man ställa ut ja ja det är bara att slänga dem i duschen och sedan föna dem torra. Men det är ingen idé att göra förrens alldeles in på utställningen för dessa två jag har är verkligen LERONberger riktigt skitaktiga!! nu måste jag sluta skall iväg och jobba! Över & Ut // AnneLie med Flock