måndag, september 7












Hej på er!
Har varit en väldigt trevlig helg, med trevligt sällskap och massor med fina hundar. Första natten sov vi på ett vandrarhem men det blev bara 1 natt där för stället var vidrigt. Så himla skitit och äckligt vi skaffade ett hotell rum i Gävle i stället Scandic Hotell vi fick till och med ett bättre pris på det rummet än vad vi hade på vandrarhemmet! Så nästa gång vi skall i väg kollar vi med Scandic först :))

Skk utställningen på lördagen gick så där det var en italiensk domare, han delade ut måånga 2:or så en slät etta skall vi nog vara dundernöjda med!

Vi åt en jätte god middag på hotellet lördagskvällen den var suverän! Men eftersom att det nästan inte blivit någon sömn natten mellan fredag & lördag så var vi helt utslagna vi låg i sängen redan 20:30 sista gången jag tittade på klockan var hon 21:30 sen kommer jag inte ihåg något mer förrens det var dax att gå upp!

En liten reflektion jag gjorde vid hotellet är att hundfolk nog är bland de slöaste som finns det här med att ta upp efter hundarna är inte så noga. Och gör man det så lägger man bajspåsarna i askfaten precis utan för hotell entrén. Sop tunnan stod ju 150 meter längre bort så det är ju hemskans jobbig att gå dessa steg.. Inte konstigt att man får dåligt rykte och att många hotell inte vill ta emot hundar..



ja ja nog tjatat om detta söndagen startade med en promenad med Monster, dusch.. Sen en underbar hotellfrukost så himla gott!! Sedan gav vi oss i väg till specialen många leons var det många fina hundar jag bara älskar att titta på denna gudomliga ras de är så ja jag vet inte kan inte hitta ord :))

Monster van unghundsklassen 1:1 CK jättebra! För även denna domare (finska) delade ut en hel del 2:or. Det blev en låång väntan till BHK där åkte Monster i första gallringen, men tyckte nog att han hade stor konkurrens så det var väl inte mer än rätt (i mina ögon är han ju vackrast ivarje fall!!).

Så var denna helgen slut så det var bara att packa sig hem och gissa om Monster var glad att komma hem :))

Men det spännande för Monster har ju bara börjat i slutet av veckan skall vi ner till Sjötorp och göra första provparningen :) Det tycker han nog é spännande :))

Mer info om det kommer!!





Över & Ut AnneLie & Co