fredag, april 10

Lååång Fredag och Jobb





Hej på er!

Jag är lite trött i dag.. Blev en lång natt på blåkulla :)) Läste mitt föra inlägg jag måste ju säga att jag är en hejare på att upprepa... Och ett tillägg det rosa som står bakom Fenja på vissa kort inte är den rosagrisen jag pratade om :)

Det f*n va tiden går tyckte det var i går som det var julafton och nu är vi redan inne i april. Skönt i och för sig för jag älskar våren & sommaren men det värsta är att tiden går lika fort då, man skulle kunna bromsa in lite nu så att man hinner att njuta av årstiden men icke!

Jag jobbar hela påsken det gör inget för jag är inte mycket för dessa lång helger och traditioner ( jag klarar mig bra utan dem).

Hundarna njuter av det fina vädret pojkarna kan vara ute i stort sätt hela dagarna.

Jag vet inte om jag har talat om att jag klippte ner Bodil härom veckan men det gjorde jag inte blev hon vacker men jag tror att hon tycker att det är skönt för hon en så otrolig päls nu efter kastreringen så man kan banne mig inte dra en kam igenom.

Nikki hon är här uppe fortfarande nu har hennes vanliga matlust kommit tillbaks och hon är precis som vanligt, det är helt underbart att se.

Jag har tänkt att ställa henne lite i sommar om hon får någon päls tillbaks, tycker att de skulle vara kul att ha med henne lite. Det blir inte så många officiella utställningar för ungtupparna Jalle ser ut som skrutt just nu och jag tycker inte att Monstret är riktigt i päls just nu men det kan ju bli bättre där så vi får se. lite inoffar blir det säkert i varje fall.

Jag kommer inte att ha någon sommar semester i år heller ( det var ju meningen att jag skulle vara valpledig nu ) men det blev ju inget. Har lite planer inför hösten så jag sparar semestern till dess.

Nää nu får jag sluta börjar jobba kl 20:00 så jag måste hyvsa till mig!

Över & Ut// AnneLie