torsdag, januari 15

Torsdag 15 jan



Hej!

I dag fick jag ett mail från Marina matte till Lucas (bilden brevid) det är min lilla olyckskull en tjuvparning! Men det blev bra individer ändå :). Ja men till sak! Jag tycker att det är så himla kul att få ett mail & kort då och då från mina valpköpare, kul att få se hur valpisarna utvecklar sig och få veta att de mår bra och att de trivs med varandra.

Extra roligt var det här för Wiskey kullen fyller 2-år den 25 januari hipp hipp hurra i förskott!!

Har gjort första natten på detta passet känner mig hyfsat pigg ( det är ju tur att man hinner friskna till så att man kan gå till jobbet!).

Alexzandra va hemma en snabbis och sa hej hon och Sara bor tillfälligt i Örebro som kattvakter, det är konstigt vad mycket man saknar "odjuren" när de inte är hemma *fniss* hon kommer skälla på mig när hon läst detta men det gör inget!

Jag har pratat med Lisbeth i dag ( det gör jag i och för sig nästan varje dag). Fick reda på att Henna & Freke hade varit ute på "egen" prommis någon av dessa två änglar har lärt sig att öppna grinden! ( den är inte lätt att öppna ens för oss med tummar).

Så kan vissa komma & säga att Leons är dumma! Tror att de är så smarta så de utmanuvrerar oss helt och hållet de gör bara det de själva vill :)

Ja nu har jag varit i kontakt med ägarna till hanen som jag har tänkt använda på Nikkiinom snar framtid skall jag & Nikki åka och hälsa på honom efter det kommer jag tala om vem det är ( om tycke uppstår vill säga mellan hundarna :).

ha det gott nu så hörs vi!! Över & ut// AnneLie