onsdag, februari 18

Till uthyrning!!

Hejsan!
Nu har det gått ganska många dagar sedan jag var inne och skrev här. Dagarna bara flyter i väg jag tycker inte jag hinner med någonting längre :) Jag håller på och hjälper en väninna till min mamma med en oseriös uppfödare, jag förstår inte riktig hur man kan lura folk på det sätt hon har blivit lurad.
Man blir mörkrädd.
När jag väl började med mammas väninna så kontaktade en "valp" köpare mig och var helt förtvivlad hennes dotter hade tagit en oregistrerad leon tik på foder och enligt henne skulle uppfödaren av denna tik ha 6-stycken kullar efter tiken innan tiken övergick till fodervärden (att tillägga är att tiken redan fått en kull med valpar).

Finns det verkligen inget att göra åt denna f*b blandras aveln? Kan inte tex försäkringsbolag sätta in ett krav om de skall försäkra in dessa individer som att de skall kastreras eller liknande.

Har pratat med olika försäkringsbolag och de tvekar ju inte att ge blandrasuppfödarna samma rätt till valpkullsförsäkring som vi som föder upp renrasiga valpar. Det är inte så att jag tycker illa om "hundarna" utan den oseriösa uppfödningen.. Det är ju ganska stiltje på försäljnings fronten just nu till och med skk har varnat för det. Går man in och kollar på de olika web annons sidorna så är ju i varje fall 80% blandraser och massor med omplaceringar.

nog gaggat om detta kommer säkert att ta upp det igen men måste ju ha något roligt med också :)
Ja visst är det någon som vill hyra en eller två demolerings hundar är det så att någon skall renovera och behöver hjälp med att riva tappeter så har jag 2 kandidater här de jobbar både i team och självständigt!
Kräver bara mat och husrum :) Det värsta är att de har svårt att ta order de kan lika gärna börja riva upp golvet i stället för tapeter :).
Monster bor just nu på övervåningen efter att han skurit upp sin ena trampdyna (tar tid att läka kan jag säga).

Så i morse när jag kom upp så hade han börjat att riva tapeter i hallen (jag skulle inte renovera eller tapetsera om men nu blir jag så illa tvungen). Jag tycker i och för sig inte om tapeten där men hade tänkt att det skulle få vänta ett par år i varje fall... Men man vet aldrig vart man har sina tonåringar får de tråkigt hittar de på saker så att de har kul :)

Skall låta Monster komma ut och busa lite med Jalle om ett tag så att han blir av med lite överskott energi.. Tycker att han kan ge mig lite för jag har ingen energi alls! Men skall försöka komma igång med städningen efter min demolerings gosse :) Ha det gott!! Över & Ut// AnneLie