söndag, september 27

En prommis runt Gryten :))












































Hej
Nu har jag & Monster Stella och inte att förglömma den eminente fotografen Lennart varit och gått runt Gryten en jättetrevlig promenad fina stigar och mycket vatten ( det tycker badtokarna om).
Ja så var det sista dagen för Stella här hemma jag tror att hon längtar efter sin matte jätte mycket!! För hos den dära gamlematte får man vara med om mycket :) både det ena och andra fast det avslutades ju bra tyckte Stella hon fick ju simma, & simma gjorde hon faan trodde att jag skulle få ta mig en simtur för hon ville inte vända om men tillslut kom hon tillbaks tur var väl det för jag tyckte nog att det var väl kallt i vattnet va inte såå sugen :))
Sedan visade sig Monster från sin bästa sida.. NOT.. Det kom en dvärgsnauser gående och den råkade väl morra och skälla då blev Monster verkligen ett MONSTER!! Fy va mycket hormoner det är i denna gosse just nu.
Ja han skulle ju försvara sin tjej naturligt vis men matte tyckte verkligen inte att man beter sig så. Han höll nog på att skrämma vettet ur Lennar oxå h*n har ju aldrig varit med när dessa björnar får sina fnatt. Nä nu tar jag kvällen ha det gott!! Över & Ut AnneLie & Co