måndag, december 29

Brrr Kall Natt -11 grader!!



Jalle i grävskopa grus gropen!
I natt var det kallt! Men det var så där gnistrande kallt det va jätte vackert önskade att jag hade kameran med! (jag går ut och röker i bland).

Buskarna såg ut som de var ut av kristaller får se om jag kommer ihåg att ta med kameran i kväll så jag kan ta några foton :)

Har fått mail angående Gaia som blev omplacerad till norrland hon mår bra har börjat löpa för första gången allt funkar bra lite blyg mot främmande fortfarande men det blir bättre! Vi önskar Helena med familj lycka till!

Själv har jag just vaknat till och vet inte riktigt vad jag skall pyssla med innan det är dax att dra till jobbet jag har ju lite att välja i mellan :) Skulle behöva borsta lite hundar ja ja det är ingen som tar det ifrån mig så vi får väl se vad som händer.

Sitter och försöker komma på vad vi skall ha för mat på Nyårsafton har total idé torka får väl ringa min kära dotter och höra för det är faktiskt hon som skall stå för matlagningen..

I morron skall min kära sambo ut och pimpla han kommer nog vara ganska frusen när han kommer hem igen och antagligen utan fisk igen *fniss* undrar just va de gör på sina fiske turer det är vääldigt sällan det kommer med någon fisk hem, men lika gla för det är jag..Vägrar att rensa fisk äta helt ok men rensa avskyr jag.

Nää nu måste jag sluta för the dogs vill ha mat!! över och ut höres i morron// AnneLie