måndag, augusti 31

Måndag 31/8-09

Så där ja nu har vi varit iväg och röntgat våra pojkar "de små" alltså Freke & Jalle :)) Fick ett jättebra bemötande i Strömsholm det skall de ha en eloge för!
Lite svårt att få Jalle att ligga rakt han är såå lång i kroppen :))Tills slut blev det hyfsat!
Så nu är det inbetalt till skk oxå då är det bara den där nervösa väntan kvar :) Håller alla tummar jag har för att båda gossarna är fria det skulle vara så skönt :))

Henna Penna är här och hälsar på i Karlskoga hon är en riktigt mysig tös vi går ju i väntans tider på att hon skall börja löpa, för då ni då skall MonsterMannen få bevisa att han blivit "man" Jag hoppas verkligen på denna kombinationen så jag kommer att söka en fodervärd till en tikvalp en hane har jag redan fodervärd till så det är till en tik som jag söker en fodervärd med ljus & Lyckta :))
Jaha har det hänt något mer i vårt liv här på Sjöwildas då?? Inte mycket men allt går ju i 190 och jag börjar känna mig något sliten eftersom det inte har blivit någon sommar semester i år heller :).

Lisbeth Alexzandra & jag skall till högbo i helgen så då får jag en mini semester det skall bli så himla kul vi ställer både lördagen & söndagen (bara Monster).

Vi skall sova på vandrarhem så för en gång skull slipper man flacka fram & tillbaks skööönt.
Nä nu skall jag försöka göra någon nytta Över & Ut AnneLie & Co