fredag, april 16

Det är vår!!!! Solen skiner & jag med den


Hej!

Nu är det vääldigt länge sedan jag var här inne:) kanske inte är så många som har saknat det men en del har frågat.

Jag har inte haft lust med någonting ett tag skyller på att jag försökte sluta med mina giftpinnar och fick hjälp från läkaren med tabletter.. Åt dem 3x28 dagar och var rökfri 2,5x28 men mitt humör var inte det bästa..

Inget var roligt inte ens hundarna :) jag har till och med missat en del anmälningar till utställningar som jag hade tänkt mig i vår/sommar.. Men men nu har jag slutat med tabletterna och börjat röka igen så nu börjar jag komma tillbaks :) Vi gör ett nytt försök att sluta lite senare..


Jag har i vajefall anmält mig till Österbybruk så dit åker vi. Sedan bär det iväg till Vänersbor & Norrköping. Jag har inte kollat längre fram eftersom att jag jobbar hela sommaren igen. Man har ju rullande schema så jag jobbar många helger men en del utställningar skall vi väl hinna med :)

Jag har med mig min fodertik Fenja till Österbybruk första officiella utställningen för henne det skall bli himla kul & se vad domaren säger om henne.

Min BonoMan får vänta lite är i en sådan hemsk växtperiod nu så jag vill inte ställa ut honom :)


Det är tänkt att mina andra två foderhundar skall dit oxå men vi får se vad deras familj har tid med, men roligt vore det ju om de kom med Bossi & Jalle :).

Nä jag skall väl inte ta ut mig första gången jag skriver så det får vara allt för denna gången!

Över & ut AnneLie & Co